Nieuws


14 december 2016

Meegedaan met het scheepsband concours van de Koninklijke Marine. We zijn eerste geworden.

Zie de foto's in het foto album.


8 november 2016

Vanavond een soort benfiet gegeven op een feest op het marine terrein bij de Onder Officieren.

De opbrengst van de avond was bestemd voor Kika. De opbrengst was 659,39 euro.


30 januari 2016

We speelden deze avond in Boeren Verdriet in Den Helder.

Zeer veel fans erbij gekregen, door ons breede reportoire was het publiek zeer tevreden met dit optreden.

Dansvloer vol en meezingen, hier spelen wij vast wat vaker.


9 januari 2016

Gespeeld voor een bedrijfsfeest van Ab zijn werkgever Vepabins in Nogal Wiedus.

Lekker gespeeld en we konden ook mee eten. Hier hebben we weer een paar Like's van overgehouden op onze facebook pagina.


1 januari 2016

We hebben weer op de nieuwjaars receptie gespeelt in hotel de Brug in van Ewijcksluis.

Als vanouds was het weer een feest.


27 november 2015

Hebben een "bijna" thuis wedstrijd gespeeld in Dupont.


8 november

We hebben een paar sets gespeelt op de jam sessie van Dupont, de jamsessie van Dupont is elke laatste vrijdag van de maand en wordt geleid door de basisband Peter Koolen (drum), Samanta Monster (zang), Michel Looij (basgitaar) en Ron Looij (gitaar).


30 mei 2015:

Gespeeld in cafe de Engel voor Kika. Onze drummer Michel is voorlopig uitgevallen door een gebroken meniscus. Beetje vervelend drummen. Als invaller hebben we Peter Koolen van de Klittuband geronseld. Hij heeft van de week een keer mee kunnen oefenen en werd vanavond voor de leeuwen geworpen. Ging ondanks de korte voorbereidings tijd goed. Wij waren blij dat het optreden door kon gaan. Door de donaties van het publiek hebben we €307,- opgehaald. Bij deze allen bedankt. Tevens het personeel van cafe de Engel bedankt voor het mogelijk maken van deze avond.


Nieuws

Zaterdag 30 mei staan we in Rock cafe "de Engel" in de Koningstraat in Den Helder. Omdat het optreden voor het goede doel KIKA niet doorging op 23 augustus vorig jaar door het weer wilden we toch iets doen.

Dat wordt dus 30 mei. We hopen dat het errug druk wordt.

 

27 april 2015:

Op Koningsdag stonden we op het buitenpodium op het Koningsplein, de hele voorgaande week werd koud weer en regen voorspelt maar op de dag zelf was het mooi weer, zonnetje en geen regen dus. Daardoor de terrassen van de overstaande kroegen vol met mensen. Geluid was goed geregeld daardoor lekker gespeeld.


18 april 2015:

Gespeeld op een verrassings party van Rob Kok, hij werdt 50 jaar jong en werd aangenaam verrast door zijn familie en vrienden, zijn vrouw Jolanda had het feest zeer goed voorbereid daardoor was het een zeer geslaagt feest geworden. Voor ons leuk publiek waardoor je altijd lekker speelt.


1 januari 2015:

We hebben weer op de nieuwjaars receptie gespeelt in hotel de Brug in van Ewijcksluis, was weer bere gezellig, we werden weer zeer enthousiast ontvangen door het publiek. Was weer lekker spelen voor ons ondanks de vermoeidheid van oudejaars avond welke alweer gauw verdwenen was.

 

7 november 2014

Dirtshack heeft een set gespeelt op de jam sessie in café de Maan in de Sluisdijkstraat. Michel en Ron organiseren daar elke eerste vrijdag van de maand de jam sessie samen met Peter Koolen van de Klittuband.

 

1 september 2014

We zijn weer bezig geweest in de Home studio, deze keer een Nederlandstalig nummer "Als ze er niet is"

Te beluisteren op de repertoire pagina van deze site.

 

23 augustus:

We zouden spelen op het Breewaterplein op het buiten podium in Den Helder voor het goede doel KIKA. We hebben opgebouwd, en weer afgebouwd. Het weer was ons niet zo gezind, tussen de buien door was het lekker weer maar tijdens de buien kwam er best wel wat onweer om de hoek kijken. Leek ons niet verstandig om het optreden door te laten gaan met het oog op de apparatuur en onszelf natuurlijk. Jammer we hebben het geprobeerd, het was een goeie oefening voor op-, en afbouwen. En de weersverwachtingen? Niet meer geloven.

 

14 augustus 2014:

We hebben weer wat nummers opgenomen in de oefenruimte. Crossroads, It's a mans world, Mr. Pitiful en Summertime. Natuurlijk weer te beluisteren op de pagina Repertoire.

 

27 juni 2014:

Weer in caf� de Bank gespeeld, het was de viering van 50 jaar de Schooten. We waren vroeg begonnen om 19.00 uur omdat er een nachtmarkt georganiseerd zou worden welke niet doorging omdat de organisatie het niet met elkaar eens kon worden(?). Daardoor was het wat was er wat minder publiek als verwacht. Evengoed waren de bar en de tafeltjes vol en natuurlijk waren onze vaste fan's er ook. Toch lekker gespeeld voor een altijd enthousiast publiek in de Bank. Veel Nederlandstalige meezingers gespeeld waardoor het weer gezellig was. 

 

4 april 2014:

We waren weer uitgenodigd voor een optreden in hotel de Brug in van Ewijcksluis, onder de noemer van Pre-Paasvee, altijd weer een enthousiast publiek waardoor wij weer lekker gespeeld hebben.

 

23 maart 2014:

We hebben het nummer All Along The Watchtower opgenomen in onze Home studio, te beluisteren op de pagina Repertoire.

 

6 februari 2014:

We hebben het nummer Gravity opgenomen in onze Home studio, te beluisteren op de pagina Repertoire. 

 

2 januari 2014:

Gisteren hebben we op een nieuwjaars receptie gespeelt in hotel de Brug in van Ewijcksluis. Heel Dirtshack nog vermoeid van oudejaarsavond, maar door het enthousiaste publiek kregen we een drive zodat de spetters er weer af vlogen. De eerst komende dertig jaar zijn we uitgenodigd om op de nieuwjaars receptie te spelen.

 

4 november 2013:

Afgelopen weekend is het weer een zeer muzikaal weekend geweest. Vrijdag hebben we wat nummers gespeeld op een nieuwe jamsessie in cafe de Maan in de Sluisdijkstraat. Deze jamsessie werd voor het eerst gehouden en is in het vervolg elke eerste vrijdag van de maand. Zaterdag waren we uitgenodigd om in cafe de Bank in de Schooten te spelen, dit na een indoor sportweekend. Na wat rustige Blues en Rock tijdens het verorberen van een koud buffet hebben we de remmen wat losgelaten en zijn we wat steviger gaan spelen, daarna hebben we zelfs wat Nederlandstalige nummers gespeeld van Normaal enzo, na het meezingen kregen we de dansvloer nog vol met Rock & Roll. De complimenten van onze muzikale voorstelling waren ook weer niet van de lucht, geweldig publiek dus. Dat speelt voor ons ook dus ook lekker. Iedereen weer tevreden. 

 

 

31 augustus 2013:

We hebben wat nieuwe opname apparatuur in de oefenruimte. Nieuwe computer met studioprogramma, en een externe geluidskaart. Als eerste hebben we All Along The Watchtower opgenomen en de kwaliteit viel ons hartstikke mee. ( Effe luisteren op de pagina Reportoire ).Dus in de toekomst zullen we meer nummer opnemen en op de site zetten. Hou in de gaten dus.

 

20 augustus 2013:

Jazzweekend weer achter de rug. Vrijdag gespeeld in Plein 10, omdat de Gemeente Jazzweekend had verschoven van eind juni naar 19 augustus was het zeer rustig in de stad, veel van onze aanhang was op vakantie, het viel dan ook in de bouwvak vakantie. Evengoed hebben we lekker relaxed gespeeld. 

 

27 mei 2013:

Een muzikaal weekend voor ons, donderdag werden we gevraagd om vrijdagavond op te treden in cafe Helder. Zeer onverwachts dus. Het cafe is nog niet zo lang open dus de loop zat er nog niet echt in, nou hadden wij via onze Facebook natuurlijk reclame gemaakt dus hadden we nog veel eigen publiek mee. Ook hadden we mensen uitgenodigd via Facebook voor ons optreden op de jamsessie zondag in cafe Plein 10. Hier hebben wij een set gespeeld met als gastoptreden onze oude gitarist Mike. Al met al een leuk en muzikaal weekend dus. 

 

27 april 2013:

Ons laatste optreden als U-Name-It. Opgetreden in Hotel van Ewijcksluis. Het was een surprise party. De jarige werd met een smoes naar de tent gebracht, na de happy birthday zijn we gaan spelen, het publiek was fantastisch, op alle Rock- en Bluesnummers werd gedanst. De jarige was een fan van Alvin Lee, wij hadden wat nummers van deze helaas vorige maand overleden gitarist ingestudeerd en deze sloegen in als een bom. Omdat het publiek zo enthousiast was hebben wij heerlijk gespeeld. De complimenten waren ook niet van de lucht.

 

19 april 2013

We zijn eruit. De naam voor de band heet �Dirtshack�.

 

21 maart 2013

Wij zullen doorgaan met zijn vieren. Het reportoir is doorgescand en er zijn diverse nummers geschrapt, ook zijn er wat nieuwe bijgekomen. Dus veel werk in de oefenruimte.

 

14 februari 2013

Wij hebben besloten om te stoppen met U-Name-It en met een nieuwe start te beginnen. Mike zal ons nog bij staan met ons laatste optreden in april.

Dirtshack

Rock en Bluesband